Меморандум між WAI та ГО «Інститут Людинознавства»

Меморандум Women’s Aid International та ГО «Інститут Людинознавства»

Women’s Aid International та ГО «Інститут Людинознавства» підписали Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю. У межах співпраці вже запланована робота над спільним проєктом – тестуванням учасників і учасниць програми «Школа соціального робітника». Ця ініціатива призначена для оцінки психологічного та емоційного стану учасників навчальної програми та можливості допуску їх до роботи з клієнтами.

Яна Матвійчук, Юлія Башлакова, ГО Інститут Людинознавства, Меморандум

Учасники «Школи соціального робітника» пройшли 30-годинне навчання та здобули всі необхідні знання та навички для роботи з клієнтами у сфері соціального обслуговування. Проте, перед початком роботи з людьми майбутні соціальні робітники пройдуть глибинне тестування ГО «Інститут Людинознавства».

Це має велике значення з двох причин. По-перше, робота у сфері соціального обслуговування вимагає певних особистісних рис та значної витримки від соціального робітника. По-друге, військові дії суттєво впливають на психологічний стан людини, тому важливо переконатися, що учасники можуть ефективно впоратися з наслідками тривалого стресу.

Тільки після проходження тестування буде прийняте рішення щодо рекомендацій для працевлаштування випускників «Школи соціального робітника».

Ми щиро радіємо, що маємо змогу підписати Меморандум ГО «Інститут Людинознавства» та будемо разом розвивати соціальну сферу в Україні.

Пожертвувати на діяльність фонду

Допоможіть нам допомагати іншим пожертвувати прямо зараз

Поділися з друзями

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram

Дякуємо!

Ми зв’яжемося з вами протягом наступних 48 годин»